top of page

Så ta en promenad i den natursköna parken, känn doften av rökelse på innergården med den 7,5 m höga Buddhan, bo i rymliga och sinnligt fengshui inredda hotellrum, njut av infraröd bastu i relaxavdelningen eller bara koppla av med en kopp te i den avstressande miljön med alla dess små krypin. Och missa inte den magiska atmosfären i Teahouse en trappa upp. Så landa här långt från stress och vardagsbestyr - det blir en upplevelse som sitter kvar långt efteråt.

Detta ingår i ditt paket:

  • Boende för 2 personer i ett stort rymligt dubbelrum 

  • Frukostbuffé

  • Middag för 2 personer (dryck ingår ej)

  • Entré i relaxavdelning med plats för avkoppling och hälsobringande IR-bastu (infraröd). Du får låna badrock, tofflor och handduk – men medtag egna badkläder till bastubad.

I Tempel Weekend ingår inte qigongträning som det gör i våra retreats, men håll gärna utkik när ni är på plats för eventuella aktiviteter.

PRIS. 3.795:- för 2 personer med övernattning. (2.500:- för 1 person)

 

Önskar du boka till en behandling, vänligen gör detta innan ankomst på vår hemsida (ingår ej i paketet). Har du inte testat akupunktur innan kanske detta är ett tillfälle. Läs mer om det här >

  

Alla kommande datum för Temple Weekends:

Tempel Weekend
– övernattning i tempelmiljö

 

Tempel Weekend är för dig som är nyfiken på att få upptäcka en liten del av Kina mitt i sydöstra Skåne (ett stenkast från Österlen). Att bo över på Yangtorp är som en retreat i sig. I stillhet och ro med vackra omgivningar kan du stänga av stress och vardagen och bara vara i nuet!

  • 13 maj 15:00 – 14 maj 11:00
    Yangtorp , Jönstorp 8123, 242 96 Hörby, Sverige
    Tempel Weekend är för dig som är nyfiken på att få upptäcka en liten del av Kina mitt i sydöstra Skåne (ett stenkast från Österlen). Det blir en hotellövernattning utöver det vanliga i unik tempelmiljö på Yangtorp Sanctuary – ett 12.000 m2 stort tempel. Pris: 3.795:-/för 2 pers (2.500:-/1 pers)
bottom of page