Tempelweekend för 2 personer

En Tempelweekend ger dig en upplevelse av en unik tempelmiljö bara ett stenkast från Österlen. Ni bor i stora Fengshui inredda hotellrum och får uppleva atmosfären på Yangtorp. Så landa här mellan dina utflykter - det blir en upplevelse som sitter kvar långt efteråt.

I sommar har vi satt ihop ett paket för dig som vill landa i nuet, känna atmosfären och uppleva den vackra rogivande naturen och omgivningarna. Att bo på Yangtorp är något annat än en vanlig hotellövernattning, eftersom du bor i unik tempelmiljö. Kanske du har planerat sommarbesök på Stenshuvud, vattenfallet i Forsakar eller till någon av alla de pittoreska byarna på Österlen, alla ett stenkast från Yangtorp. Nu kan du landa mellan dina utflykter med en övernattning här hos oss. 

Så känn dig som hemma i unik tempelmiljö och få din återhämtning här i lugnet, här på Yangtorp.

Detta ingår i ditt paket:

  • Boende för 2 personer i ett stort rymligt dubbelrum

  • Frukostbuffé

  • Middag för 2 personer (dryck ingår ej)

  • Entré i relaxavdelning med plats för avkoppling och hälsobringande IR-bastu (infraröd). Du får låna badrock, tofflor och handduk – men medtag egna badkläder till bastubad.

I Tempelweekend ingår inte qigongträning som det gör i våra retreats, men håll gärna utkik när ni är på plats för eventuella aktiviteter.

Under din vistelse får du gärna låna cykel (begränsat antal), kikare och hängmatta.. Vill du ta en härlig skogspromenad tipsar vi gärna om olika vandringsleder i området kring Yangtorp.

PRIS. 3.795:- för 2 personer med övernattning. 

 

Önskar du boka till en behandling, vänligen gör detta innan ankomst på vår hemsida (ingår ej i paketet). Har du inte testat akupunktur innan kanske detta är ett tillfälle. Läs mer om det här >