top of page

Retreats & weekends
på Yangtorp

Varmt välkommen till Yangtorp på en retreat! Ta en paus från vardagen och njut av lugnet, den goda maten och den vackra naturen. Koppla av i vår relaxavdelning på Chinese Health Center och glöm vardagen för en stund.

Du kan välja mellan 1 – 7 dagars retreat. På dessa kopplar du av i en stillsam och rofylld tempelmiljö och hittar lugnet, energin och livskraften med hjälp av Qigong. Och – viktigast av allt – får redskapen du behöver för att träna vidare på egen hand.

 

Morgonen börjar med härlig Qigong-stretching kl 07.00 (ej 1 dgr retreat), och sedan följer olika Qigong-pass under dagen. Träningen sker både inomhus och utomhus, och du bestämmer själv vilka övningar du vill delta i. Dagen avrundas med skön kvällsmeditation. 

Som gäst hos oss är du alltid välkommen att besöka Yangtorp Chinese Health Center där du kan boka akupunktur, bada infraröd bastu eller koppla av i meditationsrummet med utsikt över den kinesiska trädgården. 

Måltiderna äter du i restaurang Guan Gu. Här serveras vegetariska rätter, omsorgsfullt tillagade och kärleksfullt komponerade. Råvarorna är till största delen ekologiska och de flesta är odlade i trakten kring Yangtorp. Vi serverar inte alkohol på Yangtorp, men på menyn hittar du många läckra, alternativa drycker.

Yangtorp är en helt rök- och alkoholfri anläggning. Det gäller även medhavd alkohol på rummet.

Läs mer och boka under "Retreat" i undersidorna högst upp på huvudsidan där alla retreats finns beskrivna.

bottom of page