top of page

En oförglömlig mötesplats med mycket plats åt alla.

Ni kanske hade planerat en kickoff utomlands, eller behöver ni bara lite extra utrymme för mötesdeltagarna nu för att kunna genomföra den, eller vill ni bara byta miljö för distans till det vardagliga för det lilla mötet?

Ett lyckat möte handlar om att vara tillsammans utanför det vardagliga. Att byta perspektiv, frigöra kreativitet, se nya sidor hos varandra och utvecklas tillsammans. Yangtorp  erbjuder inte bara en unik miljö och en exotisk inramning – platsens harmoniska och fridfulla stämning, den smakfulla och genomtänkta arkitekturen och vår ambition att alltid överträffa era förväntningar, oavsett om det handlar om mat, miljö eller service – gör er vistelse speciell.

På Yangtorp finns moderna, välutrustade mötesrum för både mindre och större grupper.

Vi har 32 hotellrum och 2 sviter och varje rum har sin egen separata ingång direkt från loftgången som går runt tempelbyggnaden och utomhus. Både hiss och trapphus finns.

Restaurangen producerar sina rätter väl tillagade av ekologiska råvaror och till såväl förmiddagens som eftermiddagens fikapaus bjuder vi på hembakade godsaker. Restaurangen erbjuder ett alkoholfritt vin-och öl sortiment, samt flera spännande hälsodrycker som kan avnjutas till en sund lunch eller middag.
Allt anpassat efter rådande omständigheter.

För mer information kontakta oss gärna så berättar vi mer om vad vi kan göra för just din grupp och en eventuell vistelse.

Hjärtligt välkommen
0730-503726

bottom of page