top of page

Upplev fördelarna med infraröd bastu

Vad är infraröd bastu?

Medan traditionella bastur fungerar genom att värma upp luften runt dig, tränger ljuset från en infraröd bastu direkt in i huden och höjer din kärnkroppstemperatur inifrån. Arbetar vid en bekväm 45-55 ° C istället för den vanliga 65-85 ° C, kommer den infraröda bastun att producera en djup, avgiftande svett som når hela vägen ner till den djupare nivån där de flesta toxiner finns.

      Infraröd bastubehandling är känd för att minska stress, öka immunförsvaret, stimulera kollagenproduktionen och lindra smärta i leder och muskler. Men viktigast av allt, det genererar en äkta, unik boost som slappnar av, laddar och ger energi både kropp och själ.

Anti-aging

Genom att stimulera både kollagen- och elastin produktion är infraröd bastuterapi känt för att förbättra din hud - inte bara ditt ansikte utan hela din kropp.

Detox

Användningen av infraröd bastu kan hjälpa din kropp att avgifta genom att producera en djup, renande svett på en djupare nivå, där tungmetaller och toxiner finns.

Smärtlindring

Infraröd bastubehandling kan lindra värk, muskelsmärta och påskynda muskelåterhämtningen efter en skada. Professionella idrottare och personer med kronisk muskelsmärta har använt det i årtionden.

Stresslindring

Infraröd terapi kan frigöra serotonin och öka dopaminnivåerna i din hjärna, ungefär som under ett traditionellt konditionsträningspass.

Sömn

Den lugnande infraröda värmen får musklerna att slappna av och kan hjälpa till att återställa sömnmönster och förbättra din totala sömnkvalitet.

Cirkulation

Infraröd bastubehandling ökar din hjärtfrekvens, ungefär som regelbunden konditionsträning. När din hjärtfrekvens ökar - förbättras också blodcirkulationen.

Immunförsvar

Genom att höja din kärnkroppstemperatur inducerar infraröd terapi en artificiell feber som kan hjälpa din kropp att bekämpa virus och infektioner.

Läkande

Genom att hjälpa till med läkningsprocessen i hudskikt och i huden kan infraröd terapi hjälpa hudförnyelse, sårläkning och vävnadstillväxt.

Bokning

När du bokar tid för infraröd bastu har du tillgång till den helt själv. Du får en badrock, tofflor och handduk att låna under ditt besök. Vid ankomst serveras även te & frukt. Tillgång till relaxavdelningen ingår i priset. 

Passa även på att njut av dem andra miljöerna Yangtorp har att erbjuda i samband med ditt besök.

 

Pris:

30 min 295kr/person (10-kort 2 500 kr)
60 min 425kr/person (10-kort 3 500 kr)

Extra person kostar 150kr 

bottom of page