lör 03 apr. | Yangtorp

Öppet Hus Påskhelgen

Känn vårens härliga atmosfär på Yangtorp i påsktid. Upplev lugnet – både ute och inne – i vacker tempelmiljö och känn doften av rökelse på innergården vid den stora Buddhan. Det lämnar inte många oberörda. Du behöver inte boka, bokaknappen ger dig bara mer info!
Fri Entré
Öppet Hus Påskhelgen

Tid och plats

03 apr. 11:00 – 05 apr. 17:00
Yangtorp, Jönstorp 8123, 242 96 Hörby, Sverige

Om evenemanget

Känn vårens härliga atmosfär på Yangtorp i påsktid. Upplev lugnet – både ute och inne – i vacker tempelmiljö och känn doften av rökelse på innergården vid den stora Buddhan. Det lämnar inte många oberörda. Under din vistelse har du möjlighet att sitta ner och meditera, vandra omkring i parken och läsa om de fina statyerna med dess spännande historier (Buddharunda folder med karta finns). I Cafe’ Guan Gu har vi påsktema och serverar Jansons frestelse, sillamackor med vegetariska alternativ. Och i sötväg finns goda kakor och hemmagjord äppelkaka med vaniljsås samt nu även våfflor. Du kan välja att sitta inne eller ute – antingen under bar himmel eller under tak. Så vi välkomnar dig med familj, vänner och nära kära!

•• Upplev "In tree solution" •• Missa inte vår efterlängtade nyhet " In tree solution".  Sitt och meditera uppe i ditt eget träd! Representanter finns på plats och guidar dig till denna härliga upplevelse på lördag & söndag!

•• Vårens våffelnyhet! ••

För säsongen serverar vi även våra nygräddade våfflor i Café Guan Gu! Läs mer om våffelmenyn på vår hemsida och sociala medier fr.o.m påskveckan!

Vill du uppleva ännu mer?

Under påsken håller vi även Silver retreat, Guldretreat som är en upplevelse för dig som vill stanna över på Yangtorps och uppleva ännu mer med qigong, meditation och mycket mer. Dock begränsat antal platser.

För mer info och bokning: Guldretreat – 3 dagar > Silverretreat – 2 dagar>

Vi följer folkmyndighetens rekommendationer och håller stora avstånd mellan våra bord på uteserveringen, det finns handsprit på många ställen på området och insläpp till Buddha parken sker under noga kontrollerade förhållande. Och vi uppmanar alla som känner sig det minsta lilla krasslig att stanna hemma och besöka Yangtorp vid ett annat tillfälle.

Dela detta evenemang