fre 21 maj | Yangtorp

Meditation – Introduktion

Är du nyfiken på meditation så är detta ett fint sätt att börja på. Du är välkommen att komma hit lite tidigare för att varva ner lite innan i Tempel. Pris: 295 kr/person

Tid och plats

21 maj 19:30 – 23:30
Yangtorp, Jönstorp 8123, 242 96 Hörby, Sweden

Om evenemanget

Välkommen till Yangtorp Sanctuary och introduktion i meditation som är anpassat för dig som är nybörjare. Master Marcus guidar dig i olika typer av andnings-och koncentrations övningar. Under kvällen kommer gruppen att vägledas och få hjälp att förstå grundtankarna om hur och varför meditation kan hjälpa dig till bättre sinnesro, stärka energi, öka koncentration och med det uppnå bättre hälsa, finna balans och lugnet. Att hitta till sig själv, må bättre och se ljuset, glädje och kärleken är något vi alla längtar efter, att meditera hjälper till att känna en mer harmonisk och balanserad tillvaro. I samband med kvällen har du möjlighet att kunna boka till relax, behandling och eller lite mys i te baren och-eller innan meditationen. Hjärtligt välkommen.

Klädsel: Ljusa och lediga kläder

Tänk på: att inte ha ätit för tung mat innan du kommer!

Vill du komma lite innan för att komma ner i varv så håller vi öppet i Tempel från kl.18.30. Där får du gärna sitta och mysa framför brasan och dricka te.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
 • Meditaions voucher
  295 kr
  295 kr
  0
  0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang

HÄR FINNS VI:

Yangtorp Sanctuary
Jönstorp 8123
246 92 Hörby
Sverige

KONTAKT:

+46 (0) 730 50 37 26


Telefontider
Måndag - Fredag 09.00-17.00
Övriga tider når ni oss på mejl.
info@yangtorp.com

FOLLOW US

 • Instagram
 • Facebook