top of page

sön 30 maj

|

Yangtorp

Livekonsert med Martin Almgren – och Afternoon Tea, kl 11.30

Upplev en exklusiv livekonsert med Martin Almgren på Mors Dag!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Livekonsert med Martin Almgren – och Afternoon Tea, kl 11.30

Tid och plats

30 maj 2021 11:30 – 13:30

Yangtorp, Yangtorp, Hörby, Sweden

Om evenemanget

Upplev en exklusiv livekonsert med Martin Almgren på Mors Dag! Det blir en intim upplevelse för bara 8 personer per konsert. Du får ett glas bubbel (alkoholfritt), utvalt te, scones med sylt och goda ostar, kakor, praliner, frukt & grönt och många andra godsaker. Dessutom kommer det finnas en liten present till kära mor! Allt händer i en avskild och privat miljö på tredje våningen. Innan eller efter konserten kan du givetvis njuta av den unika miljön och missa inte att besöka vårt vackra Tea House på samma våning.

Sittning med konsert är avsatt för 2 timmar, men i samband med din vistelse har du givetvis möjlighet att besöka Buddha parken, innergården med Chakra buddhan, karta och buddha folder ingår i din vistelse.

Butiken är öppen för dig som kanske vill köpa en fin liten present eller kanske ett nytt gott te!

Martin Almgren slog igenom 2015 och efter det har det blivit turnéer, produktion av låtar och framförallt tid i Nashville. Där har han skrivit musik med flera av USA´s främsta låtskrivare. Hans största influenser är bl a Beatles, The Band, Van Morrison och Joe Cocker. Martin är nu i full gång med att producera ny musik som kommer släppas inom en snar framtid. Kanske får vi höra lite av den, för nu har vi glädjen att kunna erbjuda denna intima akustiska livespelning med Martin Almgren på Yangtorp.

Du kan boka max 4 vid varje bord.

Pris 595:-

Biljetter

Pris

Antal

Totalt

 • Afternoon Tea mors dag

  595,00 kr

  moms inkluderad

  +14,88 kr serviceavgift

  595,00 kr

  moms inkluderad

  +14,88 kr serviceavgift

  0

  0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page