OBS! Annars stängt för säsongen, men vi öppnar igen till påsken 2022

MAT & SHOP

Restaurang/café stängt för säsongen förutom möjlighet till enkel glöggfika, samt shop öppet enligt ovan.

CAFÉ Vi erbjuder dryck, kakor, eller lättare lunch som tex pajer, sallader och smörgåsar. Allt går att få som takeaway om du vill sitta och njuta i någon av våra utemiljöer.

SHAMBALA SHOP – här finner du rökelser, stort urval av téer, meditationskuddar och annat fint i Yangtorpanda som du kan köpa med dig hem som ett minne av din vistelse.

 

RESTAURANG GUAN GU har endast öppet för boende på Yangtorp. På givna datum i kalendern serveras frukost lördag och söndag kl 8.00-10.00 och middag fredag och lördag kl 18.00.
 

TÄNK PÅ

– Håll uppsikt över era barn – besök och lek sker på egen risk.
– Murarna får ej klättras på eller beträdas.
– Hundar i koppel är välkomna utomhus, ledar- och assistanshundar även inomhus.
– Cyklar får inte medföras i parken. 
– Medhavd matsäck får ej förtäras på området. Caféet är öppet för fika och takeaway. 
– Parkeringen är obevakad. Lämna inte värdesaker i bilen.

ANGÅENDE COVID 19

Vi följer löpande Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringsbeslut och har vidtagit åtgärder för att skapa säkra besök

Vi välkomnar ett begränsat antal personer i taget i park samt caféet. Vi ber dig att vara uppmärksam på givna direktiv på plats.

Personal och besökare uppmanas att stanna hemma om de inte känner sig friska.

Missa inte Buddharundan

– en promenad kryddad med spännande historier om våra buddhastatyer

Kliv in parken ”Andarnas Hus” – en förtrollande värld som präglas av lugn och stillhet med inspiration från Österlandet.

Här i Buddha parken kommer du att kunna beskåda t ex Quan Yin som hjälper människor med fertilitetsproblem och Amitabha Buddha som hjälper oss att behärska fysisk och mental styrkan som leder till andligt medvetande, samt 390-åriga Buddhor och många fler – alla med spännande historier.

Varje staty är noga utvald och hemfraktad från olika delar av världen. 

Fråga bara efter vår Buddharunda folder samt Yangtorpkartan.

Välkomna!

Öppettider och annat som är bra att veta inför ditt besök på Yangtorp

Tack för en fantastisk sommar med er! Vi har nu stängt för säsongen, men har ändå julöppet i butik, samt park och innergård t o.m. 19 december. Och passa på att ta en enkel glöggfika!

ÖPPETTIDER INNAN JUL

 

JULÖPPET I BUTIKEN.

I december fram t.o.m. 19 dec håller vi julöppet varje lördag & söndag bara i butiken. Du har då även möjlighet till enkel glöggfika med pepparkaka och bulle. Givetvis kan du även passa på att promenera i parken runt templet eller se vår 7,5 m stor Buddha på innergården.

Öppettider. 11.00–15.00

GE BORT OMTANKE I JULKLAPP:

Kom 2 betala för 1: 

Missa inte vårt kampanjpris på vårens Silver Retreats i vår. Kom 2, betala för 1! Överraska din kära med en helg med tid att landa och spännande inspiration. Gäller t o m 31/12-22. Läs mer här >

Presentkort:

Ge bort lite omtanke på ett presentkort. Med det kan du sen välja mellan allt från retreats, behandlingar till kurser (gäller ej i butik och restaurang).

Ring 073-050 37 26 eller maila info@yangtorp.com och beställ, så mailar vi ett vackert digitalt presentkort du kan lägga i paketet!