top of page

Välkommen till lugnet på Yangtorp!

 

Njut av naturen, boka en stärkande akupunkturbehandling eller kanske ett kurbad, relaxa i Chinese health center,njut framför brasan med en kopp rykande kryddigt te eller kanske ett stärkande ginseng te. Du kan välja mellan 1-, 2- och 3-dagars retreat och Yangtorp Week Retreat, samt workshops och kurser. Dessutom har vi nyheten för dig som vill besöka Yangtorp med en övernattning och bara njuta av lugnet och atmosfären. Paketet heter "Bo över- Tempelweekend" –en övernattning i ett av våra vackra och rogivande asiatiskt inredda rum som inkluderar frukost, entre' i realxavdelningen, samt middag på kvällen.


Allt hittar du här i kalendern.

Presentkort:

Ge bort lite omtanke med ett presentkort. Med det kan man sen välja mellan allt från retreats, behandlingar till kurser (gäller ej i butik och restaurang).

Ring 073-050 37 26 eller maila info@yangtorp.com och beställ, så mailar vi ett vackert digitalt presentkort du kan lägga i paketet! 

Presentkort går ej att återlösa!

CAFÉ 

Öppet för våra inneboende och förbokade paket gäster.

 

SHAMBALA SHOP 

– här finner du rökelser, stort urval av téer, meditationskuddar och annat fint i Yangtorpanda som du kan köpa med dig hem som ett minne av din vistelse. Öppet för våra förbokade gäster.

 

RESTAURANG GUAN GU

Endast öppet för boende på Yangtorp. 

 

Under din vistelse– missa inte Buddharundan

– en promenad kryddad med spännande historier om våra buddhastatyer

 

Kliv in parken ”Andarnas Hus” – en förtrollande värld som präglas av lugn och stillhet med inspiration från Österlandet.

Här i Buddha parken kommer du att kunna beskåda t ex Quan Yin som hjälper människor med fertilitetsproblem och Amitabha Buddha som hjälper oss att behärska fysisk och mental styrkan som leder till andligt medvetande, samt 390-åriga Buddhor och många fler – alla med spännande historier.

Varje staty är noga utvald och hemfraktad från olika delar av världen. 

Fråga bara efter vår Buddharunda folder samt Yangtorpkartan.

Välkomna!

bottom of page