I sommar har Yangtorp bara öppet för våra förbokade gäster som vill uppleva qigong retreats samt kurser i qigong och Kung Fu –dessutom finns nu även nyheten Tempelweekend.

(Det är för att våra gäster skall få vara i lugnet som vi INTE håller öppet för allmänheten med fikabesök och rundvandring i parken.)

 

Du kan välja mellan 1-, 2- och 3-dagar retreats, Yangtorp Week Retreat, samt workshops och kurser. Dessutom har vi nyheten Tempelweekend –en övernattning med måltider (utan träning) bara ett stenkast från Österlen så du kan göra egna utflykter.
Allt hittar du här i kalendern.

 

Presentkort:

Ge bort lite omtanke med ett presentkort. Med det kan man sen välja mellan allt från retreats, behandlingar till kurser (gäller ej i butik och restaurang).

Ring 073-050 37 26 eller maila info@yangtorp.com och beställ, så mailar vi ett vackert digitalt presentkort du kan lägga i paketet! 

MAT & SHOP

– endast öppet för retreatsgäster samt kursdeltagare på Yangtorp.

CAFÉ 

Vi erbjuder dryck och kakor, öppet för våra inneboende och förbokade paketgäster. Öppet för våra inneboende och förbokade paket gäster.

 

SHAMBALA SHOP 

– här finner du rökelser, stort urval av téer, meditationskuddar och annat fint i Yangtorpanda som du kan köpa med dig hem som ett minne av din vistelse.

 

RESTAURANG GUAN GU

Endast öppet för boende på Yangtorp. På givna datum i kalendern serveras frukost lördag och söndag kl 8.00-10.00 och middag fredag och lördag kl 18.00. 

Under din vistelse– missa inte Buddharundan

– en promenad kryddad med spännande historier om våra buddhastatyer

 

Kliv in parken ”Andarnas Hus” – en förtrollande värld som präglas av lugn och stillhet med inspiration från Österlandet.

Här i Buddha parken kommer du att kunna beskåda t ex Quan Yin som hjälper människor med fertilitetsproblem och Amitabha Buddha som hjälper oss att behärska fysisk och mental styrkan som leder till andligt medvetande, samt 390-åriga Buddhor och många fler – alla med spännande historier.

Varje staty är noga utvald och hemfraktad från olika delar av världen. 

Fråga bara efter vår Buddharunda folder samt Yangtorpkartan.

Välkomna!