Öppettider och annat som är bra att veta inför ditt besök på Yangtorp

Sommarens öppet hus är nu slut för säsongen. Från och med den 10 september går vi in i en ny tid och hösten är bara ett stenkast bort. Vi kommer nu införa entréavgift för att begränsa antalet besökare och skapa en rofylld miljö för att göra din upplevelse ännu bättre. Samtidigt öppnar vi upp lite mer och bjuder även på fika. Så låt ditt besök på Yangtorp bli en stund att landa och samla energi inför vintern. 

ÖPPETTIDER & ENTRÉ

 

Öppettider (10 sep-14 nov) fred-sönd kl. 11.00–17.00 enligt kalender.

Entréavgift: 120 kr /person

Det ingår även kaffe/te och dagens kaka. 

Entré gäller från kl. 11.00 – 17.00.

Endast förköp gäller och alla datum hittar du här i kalendern >

Promenera och upplev Parken "Andarnas Hus" med alla buddhastatyer (du får en buddhafolder som berättar om flera av dem), känna doften av rökelse på innergården med en 7,5 m stor Buddha som blickar ut. Utöver det kommer du nu även kunna åka upp och se 3:e våningen. Där kan du njuta och landa i den magiska atmosfären i Teahouse (håll utkik efter singing bowls meditationer på fb), men även se och landa i andra sköna miljöer samt träningssalar (håll utkik efter testapå-qigong på fb). Där visas även dokumentärfilmen "The Master" som ger en inblick i hur Yangtorp skapats och varför. Sen om du är inspirerad kan du eventuellt hitta något som passar dig  i vår butik.

Håll även utkik för eventuell testapå-qigong, singing bowls meditation eller andra aktiviteter på Yangtorp nere vid entrén.  

MAT & SHOP

Öppettider kl. 11.00–17.00 på givna dagar enligt kalender

CAFÉ Vi erbjuder dryck, kakor, eller lättare lunch som tex pajer, sallader och smörgåsar. Allt går att få som takeaway om du vill sitta och njuta i någon av våra utemiljöer.

SHAMBALA SHOP – här finner du rökelser, stort urval av téer, meditationskuddar och annat fint i Yangtorpanda som du kan köpa med dig hem som ett minne av din vistelse.

 

RESTAURANG GUAN GU har endast öppet för boende på Yangtorp. På givna datum i kalendern serveras frukost lördag och söndag kl 8.00-10.00 och middag fredag och lördag kl 18.00.
 

TÄNK PÅ

– Håll uppsikt över era barn – besök och lek sker på egen risk.
– Murarna får ej klättras på eller beträdas.
– Hundar i koppel är välkomna utomhus, ledar- och assistanshundar även inomhus.
– Cyklar får inte medföras i parken. 
– Medhavd matsäck får ej förtäras på området. Caféet är öppet för fika och takeaway. 
– Parkeringen är obevakad. Lämna inte värdesaker i bilen.

ANGÅENDE COVID 19

Vi följer löpande Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringsbeslut och har vidtagit åtgärder för att skapa säkra besök

Vi välkomnar ett begränsat antal personer i taget i park samt caféet. Vi ber dig att vara uppmärksam på givna direktiv på plats.

Personal och besökare uppmanas att stanna hemma om de inte känner sig friska.

Missa inte Buddharundan

– en promenad kryddad med spännande historier om våra buddhastatyer

Kliv in parken ”Andarnas Hus” – en förtrollande värld som präglas av lugn och stillhet med inspiration från Österlandet.

Här i Buddha parken kommer du att kunna beskåda t ex Quan Yin som hjälper människor med fertilitetsproblem och Amitabha Buddha som hjälper oss att behärska fysisk och mental styrkan som leder till andligt medvetande, samt 390-åriga Buddhor och många fler – alla med spännande historier.

Varje staty är noga utvald och hemfraktad från olika delar av världen. 

Fråga bara efter vår Buddharunda folder samt Yangtorpkartan.

Välkomna!